Lirik Gelo Slendro 9 lengkap notasi

- Penulis Berita

Sabtu, 23 Juli 2022 - 17:27 WIB

facebook twitter whatsapp telegram line copy

URL berhasil dicopy

facebook icon twitter icon whatsapp icon telegram icon line icon copy

URL berhasil dicopy

Gelo adalah gending Jawa berbentuk lagu Sragenan dengan mengambil nada atau titi laras Slendro 9. Berikut not angka lagu Gelo Sragenan lengkap:

Gelo%20Sragenan%20Slendro%209

Sedangkan untuk yang laras pelog notasinya di bawah ini:

Ompak:

. . . . . . . . 1231 4345

. . . . 6165 . . 32 1232

. . . . . . . . 1231 2165

. . . . 4345 . . 32 5321

Lagu:

2115 6532 3265 4565

6515 6532 3265 4521

2454 5645 6521 5465

6515 6532 3265 4521

Lirik Gelo Slendro 9

Ning ngendi nggonku nggoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nelesi pipiku

Yen pancene ora tresno
Mbokyo kondo, kondo sing prasojo
Ojo gawe gelo ati
Aku ora bakal nggondeli

Koyo ngene lelakonku
Biyen ngopo kok ndadak ketemu
Yen pancen e ditinggalne
Gawe gelo ati sak lawase

Berita Terkait

Gerongan Winursita Slendro 9
Gerongan Wani wani Slendro 9
Gerongan Utama Slendro 9
Gerongan Tepleg Slendro 9
Gerongan Teja Katong Slendro 9
Gerongan Teja laras Slendro 9
Gerongan Surung Dhayung Mataraman Slendro 9
Gerongan Sri Sudhana Slendro 9
Berita ini 125 kali dibaca

Berita Terkait

Sabtu, 20 Juli 2024 - 14:04 WIB

Wisudha Pelog 5

Sabtu, 20 Juli 2024 - 13:56 WIB

Tlutur Playon Pelog 5

Sabtu, 20 Juli 2024 - 13:52 WIB

Timasan Pelog 5

Sabtu, 20 Juli 2024 - 13:49 WIB

Thukul Pelog 5

Jumat, 5 Juli 2024 - 22:18 WIB

Tejaningsih Pelog 5

Jumat, 5 Juli 2024 - 22:15 WIB

Tejanata Pelog 5

Jumat, 5 Juli 2024 - 22:08 WIB

Tejamaya Gurit Pelog 5

Jumat, 5 Juli 2024 - 22:03 WIB

Taliwangsa Pelog 5

Berita Terbaru

Gendhing

Wisudha Pelog 5

Sabtu, 20 Jul 2024 - 14:04 WIB

Uncategorized

Winurteja Pamong Pelog 5

Sabtu, 20 Jul 2024 - 14:02 WIB

Gendhing

Tlutur Playon Pelog 5

Sabtu, 20 Jul 2024 - 13:56 WIB

Gendhing

Timasan Pelog 5

Sabtu, 20 Jul 2024 - 13:52 WIB

Gendhing

Thukul Pelog 5

Sabtu, 20 Jul 2024 - 13:49 WIB